Dashuri dhe seks > Tradhëtia

Mblidheni mendjen njëherë e mirë: Tradhtia s'ndodhka krejt rastësisht

'Tjetra' nuk është aq misterioze sa keni menduar!

Dikush thotë se tradhtoi sepse kishte pirë shumë një natë më parë, dikush sepse është ndierë i  lënë pas dore nga partneri, e ndërsa të tjerë s’po i japin dot fund lidhjes aktuale dhe kërkojnë t’i shmangim gjërat duke i ngatërruar edhe më shumë. Edhe pse të zbulosh përse një nga partnerët arrin në tradhti është si të kërkosh për gjilpërën në kashtë, por e sigurtë është se asgjë nuk ndodh rastësisht. Tradhtari e di shumë mirë se çfarë po bën.

Shpesh herë, kur mendojmë për tradhtinë imagjinojmë tërheqjen momentale nga dikush të cilin e pamë krejt rastësisht teksa pinim në një bar, por në fakt jo. Në një studim të fundit, u pyetën rreth 1300 burra, 27% e të cilëve  thanë se nëse do të ndiheshin të palumtur me lidhjen aktuale, për tradhti do të zgjidhnin një nga kolegët e punës apo dikë të cilin e njohin mirë.

Po kështu edhe 15%  e femrave të cilat pranuan se kanë patur flirte me shefat e tyre. Nga e gjithë kjo, rezulton se ‘tjetra/tjetri’ nuk është edhe aq misterioz sa mund ta përfytyrojmë ne. E vërteta është se, nëse i dashuri juaj e ka ndarë mendjen t’ju tradhtojë, ai do ta bëjë me dikë që e njeh mirë.

Burimi: The Independent

Artikuj të ngjashëm

.