Moda > Fashion News

Trendet më të rëndësishme, që do të jenë ‘In’ dhe ‘Out’ në 2017-ën

Ja çfarë të blini dhe çfarë të hiqni qafe.

 

In: Vijat

 

Out: Korsetë
In: Atletet
Out: Xhinset e ngushta elastike
In: Eleganca me doza atletike
Out: Takat shumë të larta
In: Printet artistike
Out: Prerjet romantike
In: Shapkat
Out: Atletet e bardha klasike

Burimi: Elle

Artikuj të ngjashëm

.