Dashuri dhe seks > Sex

Aktet seksuale që ndalohen kategorikisht në Britani: Fyese dhe të rrezikshme!

13 sjellje në shtrat që nuk lejohen në pornografinë angleze.

‘Fyese, të pahijshme dhe vënë jetën në rrezik’, kështu i ka konsideruar qeveria britanike dhe Bordi Britanik i Klasifikimit të Filmit disa akte seksuale, që tashmë janë të ndaluara në pornografinë angleze.

Sipas personave përgjegjës, aktet e shënuara më poshtë nuk kanë lidhje me seksin dhe pornografinë, përkundrazi, nuk duhen ushtruar në materiale pornografike, pasi japin shembuj të gabuar tek shikuesit.

1. Goditjet me shuplakë
2. Goditjet me shkop, thupra
3. Fshikullimi agresiv me kamxhik
4. Penetrimi i objekteve të ndryshme, shoqëruar me dhunë
5. Dhunë fizike ose verbale
6. Urinimi gjatë seksit, njohur ndryshe si ‘lojërat në ujë’
7. Loja me role si fëmijë
8. Lidhja, prangosja etj
9. Poshtërimi
10. Ejakulimi femëror
11. Mbytja
12. Ulja në fytyrë
13. Penetrimi me grusht

Burimi: The Independent

Artikuj të ngjashëm

.