Dashuri dhe seks > Tradhëtia

3 arsyet kryesore përse meshkujt tradhtojnë

Ja nga çfarë duhet të ruheni.

1.Nuk ndihen më sikur janë në në lidhje  
Arsyeja kryesore përse meshkujt tradhtojnë është sepse emocionalisht, ndihen të shkëputur nga lidhja, ose të paktën në aspektin seksual. Ata mund të kenë humbur interesin në tërësi ose mund ë jenë mërzitur me seksin monoton.

2.Iu dha një mundësi dhe e shfrytëzoi
Mund të jetë një kolege, një shoqe klase ose edhe një e panjohur në një lokal. Entuziazmi i diçkaje të re mund ta bëjë atë të ndihet si i dëshiruar sërish.

3.Ai po vuan nga një përshtjellim ndjenjash
Meshkujt mund të tradhtojnë edhe kur ndodhen në një kaos emocional, pas një sherri me partneren ose diçka të ngjashme. Meshkuj të ndryshëm i përballojnë situata të tilla duke konsumuar alkool, drogëra të ndryshme ose seks të ndaluar. Ata mund të provojnë gjithçka për të larguar dhembjen dhe seksi funksionon më së miri.

Burimi: Your Tango

Artikuj të ngjashëm

.