Dashuri dhe seks > Sex

Këto lodra seksi nuk i keni parë kurrë...por ju duhen

Ka një lodër seksuale për çdo shije seksuale.

 

Photo Courtesy of Cosmopolitan

 

Helika gudulisëse

 

Photo Courtesy of Cosmopolitan

 

Mund të duket si pajisje kuzhine, por në fakt është lodra e duhur e seksit për ata që u pëlqejnë gudulisjet në zonat më të ndjeshme.

 

Vibratori i eksitimit

Photo Courtesy of Cosmopolitan

Proçesi i eksitimit nuk ka qenë kurrë kaq i përparuar: kjo pajisje vendoset në zonën e klitorit dhe nis të vibrojë, për t’ju sjellë në gjendjen e duhur përpara seksit.

 

Llamba e thithkave

Photo Courtesy of Cosmopolitan

Nëse thithkat janë zona juaj më e ndjeshme, mjafton ta vendosni grykën e kësaj pajisjeje tek to dhe të shtypni pjesën lejla.

Penisi ejakulues

 

Photo Courtesy of Cosmopolitan

Nuk ka pasur një penis artificial me ndjesi më natyrale se ky. Ai ejakulon si të ishte një penis i vërtetë.

Artikuj të ngjashëm

.