Dashuri dhe seks > Tradhëtia

Studimi: 5 justifikimet më të zakonshme që përdorin burrat që tradhtojnë

34% janë duke luajtur golf... E pra!

Shikoni fotot e tjera!    v      

Të bësh sport dhe të punosh deri vonë, në shikim të parë mund të duken si shenja të një jete të qetë. Mirëpo, një studim i ri ka treguar se këto në fakt janë dy nga justifikimet më të përdorura nga meshkujt që tradhtojnë partneret.

Nga 2000 meshkuj të përfshirë në studim, 34% tyre janë përgjigjur se i gënjejnë partneret që janë “duke luajtur golf” (që në rastin e Shqipërisë mund të ishte fare mirë kalçeto).

27% prej tyre kanë rrëfyer se gënjejnë që “kanë mbledhje në punë” ose “duhet të punojnë deri vonë” dhe 13% e tyre “janë në pub me miqtë”. Palestra është justifikim që përdoret prej 5% e meshkujve të anketuar dhe bërja e pazarit, nga 4% e tyre.

Burimi: Mirror

Artikuj të ngjashëm

.