Dashuri dhe seks > Tradhëtia

Ky fakt për tradhëtinë e femrave do t’ju habisë

Një tjetër “arritje” përsa i përket barazisë...

Shikoni fotot e tjera!    v      

 Një raport i Indiana University ka arritur në përfundimin se për herë të parë në historinë moderne, gratë po kryejnë tradhëti bashkëshortore po aq sa burrat. Dhe sipas një tjetër studimi, është zbuluar se ndërkohë që përqindja e burrave që kanë tradhëtuar gjatë dy dekadave të fundit ka qëndruar pothuajse konstante, përqindja e grave që bëjnë të njëjtën gjë është rritur me rreth 40%.

Ekspertët janë shprehur se përhapja e internetit dhe fakti që gratë tashmë punojnë shumë më tepër jashtë shtëpisë dhe e fitojnë vetë “bukën e gojës”, padyshim që janë faktorë që kanë ndikuar në këtë rritje të tradhëtisë nga ana e grave. Megjithatë, duket se ato po e vuajnë një gjë të tillë më pak se meshkujt. Sipas terapistëve, në pjesën më të madhe të rasteve kur një grua kryen tradhëti, përgjithësisht është burri ai që tenton ta shpëtojë martesën.

Burimi: New York Magazine

Artikuj të ngjashëm

.