Beauty > Maska për fytyrë dhe flokë

Si bora! Teknika e re e zbardhjes së dhëmbëve në shtëpi

Çdokush mund ta bëjë!

Shikoni fotot e tjera!    v      
Vaji i kokosit
Photo Courtesy of Paleogrubs

Shpërlani gojën me vaj kokosi! Kjo është teknika më e re, dhe më e thjeshtë për zbardhjen e dhëmbëve. Dhe është bërë shumë popullore, duke i bërë njerëzit të kthejnë sytë nga sekretet e indianëve të lashtë, nga vjen edhe kjo teknikë. (foto 2)

Jo vetëm që zbardh dhëmbët, por është një eliksir i vërtetë për lëkurën, duke i dhënë asaj shkëlqim dhe butësi. Këtë e rekomandojnë ekspertët e shëndetit dhe bukurisë në qendrat më të famshme të botës.

Një tjetër efekt që ky trajtim i bërë në shtëpi ka për dhëmbët, është edhe zhdukja e pllakëzave që formohen në pjesët anësore të dhëmbëve. Gjithashtu është një kurë mjaft e mirë për irritimet e mishrave të dhëmbëve. Përmirësimi është i dukshëm që në javën e parë, ndërsa rezultate shumë të kënaqshme dallohen brenda një muaji.

Ekspertët shpjegojnë se vaji i arrës së kokosit përmban disa acide shumë të rëndësishme për higjenën orale, mes të cilave acidi laurik, i njohur për aftësinë luftuese ndaj mikrobeve që shkaktojnë ënjtje.

Shumë njerëz janë të kënaqur nga kjo mënyrë për të trajtuar dhe zbardhur dhëmbët në shtëpi, pasi ka edhe një kosto shumë të ulët. Fare thjesht mund ta gjejmë edhe në Shqipëri, në çdo farmaci.

Burimi: DailyMail/ Përshtati: Genta Hodo

Artikuj të ngjashëm

.