Shëndeti > Vetebesimi

Femrave s'duhet tu vijë turp nga këto gjëra

Jemi në 2015! Le të ndalojmë me paragjykimet ndaj vetes dhe të jetojmë sa më mirë të mundemi

Shikoni fotot e tjera!    v      

1- Të tregojnë trupin e tyre

2- Të mos kenë një regjim të caktuar. Edhe çfare se shkoni me shpesh të frigoriferi se sa në palestër. Bëj atë që të bën të lumtur

3- Të mos duash të bësh seks. Kjo është e drejta juaj

4- Të duash të bësh shumë seks. Kjo nuk ju bën të përdalë, shijojeni!

5- Të shfaqësh hapur emocionet. Ju bën të dukeni si një person që e vret mendjen dhe që është e guximshme ta tregosh këtë. Epo, jo të gjithë e kanë këtë guxim:)

6- Për qimet në përgjithësi. Mos e vrit mendjen, flokët do rriten gjithsesi dhe gjithmonë.

7-Të flasësh atë që mendon edhe pse mund të të paragjykojnë. Ju e dini më mirë se kushdo se çfarë duhet të thoni. Jepi zë mendjes tënde.

8- Të përqëndrohesh të familja në vend të karrierës. Kjo nuk i heq vlerat tuaja si feministe, gjithsesi.

9- Ose të fokusohesh te karriera në vend që të krijosh një familje

10- Të jesh feministe. Edhe pse shumë njerëz nuk e kuptojnë në thelb këtë term, ju s'duhet të ndiheni të turpëruara ta deklaroni veten si feministe, në të gjitha kuptimet.

11- Nga mendimet e tua. Përsa kohë që nuk lëndohet askush, shijo fantazitë e tua

12- Të mos jesh në gjendje t'i përgjigjesh një pyetjeje. Kjo nuk ju bënë më pak inteligjente fundja asnjëri nuk i di të gjitha.

13- Të përdorësh shumë make up. Shiheni si një formë arti dhe këtë. Gjithë ato produkte bukurie janë krijuar për një qëllim, juve ju takon thjesht t'i testoni.

14- Të mos përdorësh fare make up. Thjesht nuk ke kohë ose dëshirë. Kaq!

15- Të ngecësh mbi një kuti çokollatash. Ndonjëherë, shpirti jot ka thjesht nevojë për to

16- Të jesh e kolme apo e dobët. Nëse kjo nuk varet nga ty, atëherë as ti nuk duhet të gjykohesh për këtë

17- Të kesh siguri në vetvete dhe të ndjehesh e bukur. Sepse thjesht je.

Burimi: cosmopolitan.co.za

Përshtati: Jolinda Levonja

Artikuj të ngjashëm

. .